De Wetenschap & de Technologieco. van Wuxifenigal, Ltd

Fabrikant en Leverancier voor Elektro & Verlichtingsproducten

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd.

Certifications
China Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd. certificaten
China Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd. certificaten
Customers Reviews
Wij ontvingen de verzending vorige Donderdag en wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van uw product. De bouw is robuust, bijlage is leveren aardig, correcte is de kleur, verpakking sterk.

—— Linda.M

Hartelijk dank voor uw grote kwaliteit en uitstekende dienst. De producten zijn zelfde goed als Europese tegenhangers, en wij zullen contact houden en zullen meer zaken met u doen!

—— Mark

Wij gebruikten de 4 eenheden LEIDENE ballonlichten vorige Vrijdag, werkelijk verbazend, en overtroffen de verwachting van de cliënt - de gebouwde kwaliteit en de aanstekende prestaties, vooral, het resultaat zijn bevredigend. Dank voor uw werk! Goed uitgevoerd!!

—— Joseph C.

Ik ben online Chatten Nu

Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd.

1 2
Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd. Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : FENIGAL
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 5,000,000-6,000,000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 90% - 100%

De Wetenschap en de Technologieco. van Wuxifenigal, Ltd is een high-tech onderneming gespecialiseerd in reseach en ontwikkeling van producten op recentste Elektrodistributie en Industriële Controle & Automatisering, evenals speciale Verlichtingstechnologie en producten op Film & Media, Gebeurtenis, Industrieel en Binnenlands gebruik enz.  

 

Door jaren van inspanning, pogen wij een grote waaier van opstellingdekking en de dienstvermogen voor de sectoren te bouwen die wij hebben gediend. Wij beloven om onze cliënten beste producten van de meeste redelijke prijzen van geen M.O.Q in de meeste gevallen te voorzien. (Minimumordehoeveelheid) vereiste. Ons teamwerk met van grondstoffen, delen, elementen, ontwerp en ontwikkeling, techniek aan aankoop, assemblage, test, logistiek, levert en na de verkoopdienst, in het kort, om de tevredenheid van de cliënt te verdienen en klanten tot waarden te leiden.

Elk jaar, voeren wij vele speciale producten naar paneelbouwers, systeemintegrators, gebeurtenisontwerpers en gebeurtenisbeheermaatschappijen, projecteigenaars, ingenieurs of hun teamsin uit vele hoeken van de wereld.

 

Werkend samen met ons, kunt u slagvoordelen vinden.

Onze Voordelen

1) Wij zijn fabrikant en hebben fabrieksfaciliteit voor veel van onze unieke producten

2) Integrerend flexibele middelen die onze snelle reactie op de vraag van de cliënt op regelmatig konden toelaten of aangepast 

3) Geen M.O.Q en zeer lage M.O.Q.

4) De Leatimeperiode is plotseling 1-3 dagen of 5-7 dagen, speciale orde of bulkorder dat normaal moet worden besproken

5) Het privé etiket of OEM de zaken worden verstrekt

6) Wij hebben overvloed van kanalen die enbles ons maakten om wereld beste merken van authnentic materialen te leveren oorspronkelijk in China, sneller en efficiënt dan iedereen anders.

7) Wij kunnen aan u door de internationale koeriersdienst door de Lucht, zoals Fedex, DHL, TNT, UPS enz. zeer spoedig leveren aan de meeste delen van de wereld in beste voorwaarde. (De Bulkorder wordt nog voorgesteld om door Overzees worden geleverd)

8) Onze diepgaande die deskundigheid en bekwaamheid van de industrieën en de productkennis in ons mening en teamwerk wordt opgeslagen.

 

ONZE OPDRACHT

Om een krachtig bedrijf en een efficiënte leverancier van eerste klassen elektrodistributie en controle en gekenmerkte aanstekende producten en oplossingen te zijn.

 

ONZE VISIE

Om een eerste klasse en een betrouwbare leverancier in zowel burgerlijke als industriële markt zoals reclamespots te zijn, gebeurtenis, de groene bouw, 


Elektroafdeling

Niet alleen vervaardigen wij een goede waaier van elektroproducten zoals de dozen & de bijlagen van de verlichtingsdistributie, kringsbescherming, elektrocontrole en automatiseringsproducten, maar ook hebben vestigden wij stevig die vennootschap met OEM fabrieken in Shanghai, Zhejiang, Jiangsu, de provincies van Guangdong worden gevestigd die ons om van element aan producten en projectoplossing toelaten te verstrekken.  

 

Onze elektroafdelingsdekking onder de sectoren van het kernproduct - de distributiedozen & het bijlagesysteem, de apparaten van de kringsbescherming, automatische overdracht schakelen, industriële elektrocontroleelementen zoals schakelaars, relais, sensoren, schakelaars, zekeringen. Wij leveren ook opstelling van Schneider Electric, ABB, SIEMENS, LS enz. in China wordt gemaakt, evenals hoogste beroemde Chinese nationale elektromerken dat. 

 

Verlichtingsafdeling

Over 90% van verlichting zijn de producten gemaakte producten voor onze cliënten. Wij zijn de beste fabrikant voor unieke de productenherberg China van de ballonverlichting.

Wij dienen hoofdzakelijk voor 4 groot marktsegment - gekenmerkte Film & Media, Gebeurtenis, Industrieel en Veiligheid en Binnenlands. 

 

Onze zorgen van verlichtingsproducten met leiden, VERBORGEN en Wolframhalogeen, van componenten, delen, electricals, controle aan kant-en-klare producten.

Onze dekking van de verlichtingsafdeling onder de sectoren van het kernproduct - cinematografieverlichting, studioverlichting, fotografieverlichting, veiligheidsverlichting, industriële algemeen doelverlichting, speciale industriële verlichting, gebeurtenisverlichting, architecturale stadiumverlichting, landschap, binnen, openlucht.

 

Onze Filosofie

Geen pijnen, geen aanwinsten, terwijl slechts die verantwoordelijke degenen verder en definitief bereikten.

 

 

Hoop om een kans spoedig te vinden zijnd een vriend of een partner van u of uw zaken!

Contactgegevens
Wuxi Fenigal Science & Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Harry

Tel.: +86-13646187144

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)